sal tuturor am o problema la acest tv. dupa ce dau cautare automata nu se memoreaza canalele.
am schimbat si tuneru dar degeraba aceaasi chestie.astept raspuns cu stima numai bine tuturor.
defect tv color akai model ct-20wkd
-
- Mester
Re: defect tv color akai model ct-20wkd
Pune pe cautare si regleaza foarte fin bobina CAF (T301 pin 43 jungla) pana se opreste pe post....de preferat sa folosesti o surubelnita nemetalica.
Atasez schema.
Succes.
Atasez schema.
Succes.
- Fişiere ataşate
-
- akai model ct-20wkd.RAR
- (480.65 KiB) Descărcat de 166 ori
-
- Mester
stiti cumva cum se memoreaza dupa acea scanare ?pe tetelcomanda nu scrie store cum se salveaza de pe telecomanda posturile?
Pe panou cate butoane ai? ce telecomanda ai? Ai rezolvat cu cautarea? Pune o poza cu panoul daca ai multe butoane.
-
- Mester
sa rezolvat defectu . am reglat un pic bobina caf totul e in regula multumiri di partea mea si sa a veti o duminica cat mai excelenta tuturor mesterilor numai bine.
- ANDRASONI
- moderator
Ne-ati lamurit "bustean"...,d-l administrator, v-a intrebat ceva...In alta ordine de idei, am mai spus ca "excelent", nu are grad de comparatie(se numeste"defectiv de grad de comparatie").Nu este forum de limba romana, dar acestea sunt cunostinte de clasele primare...,fara suparare... 

"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
Ba are ''excelent'' grad de comparatie; ''excelent la patrat'' sau la ''puterea a treia,a patra,etc''..... 

Arbeit macht frei
- ANDRASONI
- moderator
Corect, este la puterea 0=orice numar la puterea 0=1, deci "excelent", ramane cum am stabilit 

"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy