tv goldstar model CK-21E22X
-
- Mester
tv goldstar model CK-21E22X
manifestare:nu pot schimba programele din butoanele de pe panoul frontal si nu schimba nici din telecomanda daca apas o tasta sa zicem canal +sau canal- ramane afisat numai cifra 1 daca ma puteti ajuta cu ceva solutii este facut cu procesor :GS8434-OIC jungla:tda 8362 . Va multumesc.
- ANDRASONI
- moderator
Re: tv goldstar model CK-21E22X
Cautare, face tv-ul?
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
-
- Mester
cauta programe dar nu le memoreaza.iar daca dau pe acord fin cauta programe si le si memoreaza care este defectul in cazul de fata ca nu mai stiu ce pot sa-i mai fac.
Ramane afisat doar cifra 1 deoarece are memorat doar un program. Se pune pe cautare automata si se regleaza foarte putin bobina CAF pana incepe sa memoreze programe. A se folosi o surubelnita nemetalica.
Exact !!!ADMIN scrie:Ramane afisat doar cifra 1 deoarece are memorat doar un program. Se pune pe cautare automata si se regleaza foarte putin bobina CAF pana incepe sa memoreze programe. A se folosi o surubelnita nemetalica.

Iar daca nu se poate regla deloc din bobina,schimbati-o cu alta de pe o placa cu TDA8362!!!
Arbeit macht frei
-
- Mester
am schimbat bobina cu alta si am miscat putin din miez am rezolvat problema va multumesc pentru ajutor.