Retele CATV

Comunitatea depanatorilor TV incepatori sau avansati
morocanosul
Mester

Retele CATV

Mesaj necitit de morocanosul »

Cum se pot insuma semnalele a 2 retele CATV,dupa insumare,sa nu se perturbe reciproc? Pe scurt,doresc sa receptionez ambele retele cu o singura mufa de intrare in TV? Mercy.
PETRE
Site Admin

Re: Retele CATV

Mesaj necitit de PETRE »

Nu ai cum...putin probabil sa nu se incalece ceva programe. Ar fi o solutie ca la unul din furnizori sa ceri decodor pentru semnal digital....sau poate la amandoua (daca emit si digital).
morocanosul
Mester

La ce ma gândeam eu,(in locatia respectiva),doar la semnal analogic,pt.receptoarele tv existente!
petre67

Mesaj necitit de petre67 »

Eu am si cablu si dolce. Am programat o telecomanda CLR7981-E4 pe tv si pe sat si navighez fara probleme....asta ca sa nu umblu cu doua telecomenzi.
PETRE
Site Admin

Mesaj necitit de PETRE »

Intreba totusi la firmele de cablu....la noi de explu Akta emite si digital dar putina lume stie acest lucru.
morocanosul
Mester

Despre RCS-RDS si UPC,am vrut sa va spun,am intrarea pe cele 2 cabluri ,întrebarea era daca se pot cumula semnalele(fara sa fie interferente intre retele),pt a avea la intrarea in TV ambele semnale(la analogic ma refer),pe o singura mufa.
PETRE
Site Admin

Mesaj necitit de PETRE »

Am inteles ce ai vrut sa spui si eu zic ca-i imposibil. Drept urmare o eventuala varianta ar fi ca de la unul din furnizori sa iei decodor pentru digital (unde vei avea aceleasi programe) si sa folosesti muva AV a tv-ului.
morocanosul
Mester

OK,am inteles ideea,Mercy.(desi pe orice retea,mai mult de 15-20 de canale,care prezinta un interes imediat(uzual),restul,in timpul liber,ocazii speciale...etc.Dar pe reteaua concurenta,exista cateva canale care nu le receptionez in reteaua mea,asta era ideea.
ANDRASONI
moderator

Mesaj necitit de ANDRASONI »

Nu prea avet cum pt ca se suprapun canalele(frecventele) de cmisie.Ar fi o solutie simpla: un tv pe UPC si unul pe RDS /204/
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
quinn
Utilizator nou

Mesaj necitit de quinn »

morocanosul
Mester

Mercy pt.idee! Am sa vad ce solutie am sa aplic! /46/
morocanosul
Mester

ANDRASONI scrie:Nu prea avet cum pt ca se suprapun canalele(frecventele) de cmisie.Ar fi o solutie simpla: un tv pe UPC si unul pe RDS /204/
Daca chiar as aplica aceasta /26/ ,solutie,pe langa disconfort,toata lumea ar /208/ , /204/ plus ca ar creste consumul,poluarea planetei...,dar ideea e BUNA /208/ .
Scrie răspuns