"Electronice...pt.TOTI"

Aici se poate discuta despre aproape orice.
morocanosul
Mester

"Electronice...pt.TOTI"

Mesaj necitit de morocanosul »

Credeti ca,dupa ultimele evenimente,vizite la ff.inalt nivel,vom gasi "piese electronice" din rasarit cu REDUCERE? Nu am vrut sa folosesc termenul de CH...I ,sau probabil de" calitate"mult superioara"? DA,1kg de conzi.= 0,5 ROL! (Ma refer la lei vechi)pt cine a uitat) si un TV la 100 ROL! Daca aceasta utopie se va materializa,mai mult te va costa taxiul,sa-aduci pe cel nou,decat sa-l repari pe cel vechi!! Fiti pe pace,acest lucru nu se va intampla!(sau chiar ar putea deveni realitate?).
PETRE
Site Admin

Re: "Electronice...pt.TOTI"

Mesaj necitit de PETRE »

Cu electroliticii low cost eu m-am ars o data.....am aruncat la gunoi o comanda de vreo 200ron. Au fost atat de prosti ca mi-a venit inapoi tv-uri reparate de doua-trei zile. Bine ca n-au durat mai mult sa umplu zona cu pocnitori si sa-mi sara lumea in cap.
Cat despre tv-urile chinezesti eu zic ca-s bune.....o paine de mancat pentru depanatori.
morocanosul
Mester

La chestia asta,eu ma refeream la faptul ca mai bine il schimb,decat sa-l mai repar! Deci dac reparatia ar fi mai scumpa decat un tv nou(desigur,tot o pocnitoare),multi ar fi atrasi de idee,dar daca treaba se repeta la cateva luni(cu indulgenta,ani),sunt sigur ca te plictisesti sa-l arunci,sa cumperi unul nou,pana ai sa inveti ceva...cum sa cumperi un lucru de calitate,care nu mai costa doar 100 de ROL! (asa am zis inainte,100 ROL=10 RON)! Ca depanator ar fi raiul pe pamant,dar chiar daca ai cumpara pisele din China,aduse cu vaporul,totusi manopera,ar depasi pretul unuia nou! Asta am spus,daca era situatia IPOTETICA din mesajul anterior!! Pana la urma,ai sa fii un mic comerciant(sau evazionist),care ia din tara prietena TV-ul cu 30 si il vinde la noi cu 100! De depanare adevarata,te vei ocupa asa ,ca un Hobby,in timpul liber!(si de lucruri cu adevarat serioase!!)!
PETRE
Site Admin

Mesaj necitit de PETRE »

Eu nu cred ca pana acum nu s-au putut aduce tv-uri ieftine.....eu zic ca mai ieftin de trei milioane nu poate fi oriunde ar fi fabricat....ori o reparatie a unei astfel de pocnitori nu poate depasi niciodata un milion.
Alte asteptari as avea eu de la chinezi....sa vina cu ceva cascaval in tara asta poate ne mai saltam un pic. Ramane de vazut ce se va intampla si daca vor investi sau vor face ceva lucrari sa fie cat de cat de calitate.
morocanosul
Mester

Aici ai dreptate,dar pana la ceea ce te gandesti tu,as fi multumit daca ar cumpara de la noi ,sute de mii,milioane,de oi,porci,vaci asa cum sa tot trambitat! Pentru inceput,ar fi o gura de oxigen pentru zootehnie(implicit agricultura...etc),dupa ce se MATERIALIZEAZA (prin încasarea de catre noi a banilor),incep sa cred ca mai avem o speranta! Daca investesc un singur YUAN,sau dolar ,sunt sigur ca nu o fac pentru ochii nostri frumosi,ci ca sa scoata un PROFIT! Pe mine nu ma deranjeaza de unde vin banii(pt investitii),atata timp cat nu iti vinzi,lucrurile din casa! As vrea sa stiu, (efectiv chiar nu am idee),de ce a disparut ex.IPRS Baneasa s.a.? Fabricau piese proaste,asa e? De pe toata planeta asta,numai, noi ,nu am fost in stare sa ne retehnologizam? Dupa ce ai vandut tot din casa"RO",vei ajunge SLUGA,ne meritam soarta!!PS.Nu toti!
PETRE
Site Admin

Mesaj necitit de PETRE »

Chinezii sunt hotarati.....acum sa vedem cum se vor obisnui cu obiceiurile mioritice de a degiversa lucrurile, precum si cu practicile de a da spaga in stanga si-n dreapta.
morocanosul
Mester

Daca ar fi ca si la ei(stadioane mari,cu foarte multi participanti,spectatori) si in mijlocul stadionului se citeste sentinta(si se executa public)cu CORUPTII,VIOLATORII,CRIMINALI...POLITICIENIi care au calcat pe ""bec",credeti ca ai nostrii nu si-ar schimba comportamentul? Eu sunt convins ca DA!!
marian67
Utilizator nou

Mesaj necitit de marian67 »

ADMIN scrie:Chinezii sunt hotarati.....acum sa vedem cum se vor obisnui cu obiceiurile mioritice de a degiversa lucrurile, precum si cu practicile de a da spaga in stanga si-n dreapta.
/bun/
Atentie... curentul electric, nu se aude nu se vede dar circula.....
Scrie răspuns