CRACIUN FERICIT!
- ANDRASONI
- moderator
CRACIUN FERICIT!
CRACIUN FERICIT! Sarbatoarea Nasterii Domnului sa va aduca tuturor multa sanatate, fericire si pace in suflete d-voastra si celor dragi.Imi cer scuze daca am mai "admonestat" pe cate cineva sau daca am suparat pe cineva, am facut-o pt.binele d-voastra. Cu stima si respect Lucian Andrasoni, de la Cluj, numai bine!
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
-
- Mester
Re: CRACIUN FERICIT!
Tie si familiei tale,Craciun fericit,un sincer La Multi Ani!
,Esti iertat pentru faptul ca uneori esti prea "aspru",
,adevarul este ca ai dreptate,cat timp nu am contraargumente,nu spun nimic! Pe scurt,ma bucur ca esti alaturi de noi

Craciun fericit , si La Multi Ani >> tuturor userilor acestui forum !! 

Craciun Fericit tuturor!....Un An Nou plin de realizari si multa sanatate ca-i mai buna decat toate! 

Ma alatur si eu colegilor din acest forum ,si va urez tuturor un Craciun fericit si un An Nou plin de satisfactii si impliniri LA MULTI ANI. 

Atentie... curentul electric, nu se aude nu se vede dar circula.....
craciun fericit la toti colegii si sa dea domnu sa fie noul an un an mai bun ...sanatate,intelepciune, si spor la bani
Din vest de tara , urez SARBATORI FERICITE TUTUROR !!! Sanatate si la MULTI ANI !!! Ca restul vine .
-
- Mester
din partile neamtului sarbatori fericite cu sanatate maxima la toti colaboratorii acestui forum si traditionalul LA MULTI ANI.
Asa cum zicem toti: Craciun Fericit tuturor si ......autostrazi cat mai muuuulte 

Arbeit macht frei
Vă doresc tuturor Sărbători fericite în continuare, un An Nou 2014 cu multă,multă sănătate, prosperitate, un an mai bun, cu mai multe speranțe și împliniri personale! Pentru fiecare cât mai multe reparații într-un timp cât mai scurt,căci acesta este drumul pentru perfecționarea continuă a tuturor. La multi și fericiți ani!
Cu alese considerații,
Leru

Cu alese considerații,
Leru