tv goldstar
tv goldstar
model ckt 9902 doresc si eu schema lui
Re: tv goldstar
Schema aici: http://www.girlshare.ro/33194213.8 .....incepe cu electroliticii din sursa.
am rezolvat sursa dar acum am imaginea prea latita , adica daca dau pe pro tv se vede numai o de la sigla.
si mai face o dunga cam pe la tri sferturi dispare apoi apare unde sa mai controlez am verificat conesatorii din baleaj. mersi mult de schema
si mai face o dunga cam pe la tri sferturi dispare apoi apare unde sa mai controlez am verificat conesatorii din baleaj. mersi mult de schema
pe PROTV asa emit astia acum.....daca pe celelalte programe se incadreaza bine, nu are nimic...pune o poza cu dunga
dimensiunea pe orizontala este ok.....vezi electroliticii din cadre (schimbai) si tensiunea pe bara B+
am schimbat toti condesatorii din cadre erau cu valori mai mici, dar tensiunile la traful de nalta sunt mult mai mici.
nu stiu cam ce-ar putea avea.
nu stiu cam ce-ar putea avea.
trebuie sa ai 118v pe bara B+....vezi C806S si C807S
sun shimbati , iar tensiunea e ok 118v dar dunga persista
vezi C404 in prefinal linii.....trebuie sa otii 28v pemtru alimentarea cadre alfel nu scapi de dunga
am rezolvat cu linia aceia r320 era pusa de alt cineva de 67 ohmi si trebuia de 10ohmi nu aveam tensiunea de 28v pe c.i baleaj.
insa mai are liniute mici si albe pe orizontal astea de unde mai provin.
insa mai are liniute mici si albe pe orizontal astea de unde mai provin.
schimba C432 (4,7uf/250v) pe tensiunea 180v care alimenteaza finalii video.....poti sa pui si 10uf.
mersi mult de ajutor , era umblat in semireglabilul de video de altcineva si dereglata tensiunea.
ma apuc de un sony model kv-c2121d
ma apuc de un sony model kv-c2121d

semireglabilul de video??......ai 180v pe alimentarea finalilor video? n-as prea crede.
- ANDRASONI
- moderator
"semireglabilul de video"
...,cred ca se refera la reglajul de G2..., si acum cand urmeaza un SONY...

"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy