Se poate sa fie defect si c104...!! Puneti ohmetrul pe ele si vedeti CLAR daca mai aveti ceva in scurt....... !! Sursa NU se rezuma doar la redresare ....si demagnetizare(PTC) ,include si fet-ul ,controlerul si trafo chopper+ componentele pasive necesare (rezistente,condi );dar va fi greu sa-i dati de cap ,daca dvs NU cunoasteti bine nici ...componentele!!!! NO OFENSE!!!
Domnul BUGHIU eu am crezut ca este rezistenta pentru ca arata ca o rezistenta este marcata pe ia codul culorilor.l1 nu arata ca l6 in fine.am facut in felul urmator>am scoes toate diodele am pus becul pe siguranta si am bagat cablul in priza,becul la fel de tare lumineaza.pe urma am scos mufa de la x2 102 bobina care vine injurul tubului nu ce de pe gat cea care vine prinsa pe margini si becul a clipit putin si sa stins,am scos din priza am bagat iar becul putin de tot rosu si s-a stins,acum nu se mai aprinde fara diode puse,acum pun diodele iar si sa vedem cum se prezinta.am facut rau miscarea asta?sa il bag in priza fara bobina de demagnetizare?