tv everest
-
- Mester
tv everest
am un tv everest model E21N-A8sasiu WD1F3841C cu tubul cam slabit,abia se zareste imaginea sunet bun.ce as putea sai mai fac.cum il pot regenera?in speranta ca ma veti ajuta va multumesc mult.daca sa mai avea si o schema pentru aceasta chinezarie ar fi si mai bine.
Re: tv everest
Schema aici dai clic pe "To download the file, please, click here !".....vezi intai tensiunile produse de sursa si electroliticii din secundar.
-
- Mester
multumesc frumos pentru schema domnule admin.eu apelez la acest forum atunci cand nu mai am solutii sau artificii pe care nu le stiu.c-urile au fost schimbate din prima.tot ce iese din sursa este corect doar pe bara de 180 am avut 150 si in urma schimbarii c562 a mai crescut tensiunea pana la 161v.dar mai este pana la 180.aici ar fi problema.aceasta tensiune de 161 este la fel si cu soclu scos de pe tub.are nevoie de regenerare sau mai sunt si alte solutii pe care nu le stiu.multumesc.
Nu ati spus nimic despre tensiunea pe G 2 !! 

-
- Mester
schimbat c568 care in schema este de 47micro si pe placa este de 1000 micro fara nici o schimbare.
Nu are cum sa fie de 1000uf.....posibil schema nu corespunde exact. C-ul ala trebuie sa fie pe bara B+ la intrarea in trafo. Verifica atent.
-
- Mester
adevarat am fost dus in eroare nu corespunde shema exact.eu am schimbat un c de 47 dar mai era unul pe care l-am schimbat acum si tot nu vrea.cred ca trebuie sa ma pregatesc de regenerare?ce sfat i-mi dati.multumesc pentru rabdare.
Regenerarea e cu ...doua taisuri.... Ori isi revine si functioneaza ceva timp....ori ''moare'' de tot....!! Alt tub este indicat!!!
Totusi ati pus katozi la masa sa vedeti ''reactia'' tubului!?!?!
Totusi ati pus katozi la masa sa vedeti ''reactia'' tubului!?!?!
Arbeit macht frei
-
- Mester
da domnule bughiu am verificat si metoda aceasta si lumineaza putin mai tare.cat priveste variantele celor doua taisuri le fac cu acordul clientului.multumesc.
-
- Mester
e made in china.dupa 15 minute de functionare sa cam incalzit trafo de linii.oare are vreo vina si asta?
Este din tub....cand ai pus catozii la masa pe rand, trebuia sa ai o culoare puternica pe ecran corespunzatoare tunului respectiv.
-
- Mester
am ceva dar nu suficient.mai vad si va multumesc la toti de ajutor.