orion p2010mt
orion p2010mt
Sasiu pt90,nu pleaca matricea decat daca ating pinii cuartului de pe stv2248,sau ma joc de cateva ori la screen.Am schimbat stv-ul, cuartul,refacut lipiturile la proc si jungla si degeaba.Ce am citit pe net -tubul prost,corect dar cu un sasiu ak30 cu acelasi stv2248 pleaca din prima,nu se poate pacali cumva ICATH(curentul de catod) care vine spre stv? Un sfat daca se poate!Am schimbat si memoria cu vreo 4 dumpuri.
Re: orion p2010mt
Ai incercat si cu rezistente de 1Mohm intre fiecare catod si 200V? Reglajul UG2 este foarte critic la acest sasiu.
Am incercat fara nici un rezultat,am incercat patru tuburi cinescop si la toate face la fel,unul singur care este aproape nou,pleaca din prima,fara cursa inversa.Dar nu cred ca nu exista o solutie care sa mearga si pe tuburile cu putina uzura,doar este acelasi integrat stv.Trebuie ceva modificat,dar nu stiu ce.
O ...idee: bobinati 2-3 spire pe ferita trafo linii si alimentati filamentul tubului separat!!! Poate asa isi da drumul din prima fara ''artificii''....
...sau urmari traseul pinului 49 si modificati valoarea condiului CV43....
...sau urmari traseul pinului 49 si modificati valoarea condiului CV43....
Arbeit macht frei
- ANDRASONI
- moderator
Vedeti daca nu se rezolva ceva cu modificarea parametrlor R,G,B GAIN si R,G CUT OFF din service mode.Intrare in service mode: MENU, FEATURES, 1923.Succes!
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy