tv crt zander model ft 2101
tv crt zander model ft 2101
am un tv la care copii au umblat pe telecomanda si au inversat multe din cele memorate ..am reusit sa reconfigurez totul dar mai puti sunetul...cand schimb programul am sunt 2 sec apoi mut..am scos tranzistori de mute de langa finalul audio ,tot asa face ...nu stiu cum sa intru in mode service sa umblu la sunet sau la normele de sunet
Re: tv crt zander model ft 2101
In service se intra cu tasta ascunsa de pe telecomanda (daca o are ca nu toate o au)....sunt multi parametri acolo, eu nu m-as incumeta. Cel mai simplu se scrie o memorie cu acest dump: http://dump.elektroda.pl/download12233.html
memoria pe sasiu e 24c008 si eu nuam asa ceva ..am 24co02 si 24c004 pot folosi una din ele ?
Poti sa pui 24c08 sau 24c16.
nu am asa ceva,o sa incerc sa schimb quarturile sa vad ce se intampla
ce sa i mai fac ?am schimbat si q701si q702 ..le am scos din circuit tot asa ...problema e din setari ori memorie .poate mai aveti vreo idee ?
am reusit sa umblu prin meniu service am dat de sunet ...dar un sunet cum ar fi cand nu ai semnal ..un fasit ...si nu stiu ce sa reglez sa i bag sunetul ,,pe peg 2 ...optiunea de la 1 la 5
Se rezolva NUMAI cu rescrierea memoriei cu dumpul atasat.....sper ca intelegi romaneste!!
- Fişiere ataşate
-
- ST92195C7B1-MTH Zander .rar
- (430 Bytes) Descărcat de 347 ori
EXACT!!!ADMIN scrie:Se rezolva NUMAI cu rescrierea memoriei cu dumpul atasat.....sper ca intelegi romaneste!!

Arbeit macht frei
am pus o memorie noua .se deschide tv ...dar am o dunga de 5cm la mijloc ..si atat ... 

Ti-am spus ca memoria trebuie scrisa cu softul atasat de mine mai sus.....altfel nu va merge in veci....iti trebuie un programator pentru memorii