Buna ziua,
Am schimbat ecranul la un TV Philips 32 PFL 3403/12,am imagine dar culorile sunt anormale.
Am incercat sa schimb codul ecran cu telecomanda folosind combinatia 062598-MENU-XXX dar nu se intampla nimic,nu se stinge LED-ul,nu trece in ST BY,nimic in ceea ce privesc culorile.
Pe placa scrie un cod:3139 123 64241v3 wk819.3.
Stie cineva alte solutii.
Va multumesc
Schimbare ecran Philips 32 PFL 3403/12
Re: Schimbare ecran Philips 32 PFL 3403/12
pune poze cu imaginea si spatele tubului in zona bobinei de deflexie.
treaba cu stby-ul nu are nici o legatura cu tubul.
treaba cu stby-ul nu are nici o legatura cu tubul.
Multumescpentru raspuns,
Dar este un LCD.
Dar este un LCD.
Am vazut ca ati cerut pareri cam peste tot...!!! E destul de ...ciudata problema dvs!!! De aceea ar fi buna o poza/filmulet cu ....''ciudatenia''!!!
Panelul schimbat ma gandesc ca este IDENTIC pana la ultima...''virgula'' cu cel defect....!!!
Deci,daca puteti ,puneti poze cu seria/modelul panelului original si cu cel schimbat inclusiv cu ''defectul'' in sine,adica are imagine dar culori ''anormale''....!!!
Panelul schimbat ma gandesc ca este IDENTIC pana la ultima...''virgula'' cu cel defect....!!!

Deci,daca puteti ,puneti poze cu seria/modelul panelului original si cu cel schimbat inclusiv cu ''defectul'' in sine,adica are imagine dar culori ''anormale''....!!!
Arbeit macht frei
Buna ziua,
Am atasat cateva poze.
Multumesc pentru raspuns
Am atasat cateva poze.
Multumesc pentru raspuns
Dupa ultima poza cea cu imaginea tv ;parca ar fi vorba de un defect de T-con mai degraba decat de ...panel!!! Este cumva pe modulul T-con integratul AS-15F/G?!?!?!(generator gamma)
P.S.Nici ecranele nu sant chiar aceeasi diagonala!!
Unul e 315 celalalt 320....!!!
P.S.Nici ecranele nu sant chiar aceeasi diagonala!!
Unul e 315 celalalt 320....!!!
Arbeit macht frei
Ecranul este bun si t-con,l-am incercat pe alt TV.
De placa Philips nu sunt sigur,nu a fost incercata pe alt TV.
De placa Philips nu sunt sigur,nu a fost incercata pe alt TV.
- nicumicu
- Electronist avansat
Salut ,pinul 9 de la T-CON ce potential are? Scoatei firul ,fa o proba asa ,apoi aplici o punte la masa sau la tens. 3,3 V (aplici o tensiune inversa fata de cea de pe fir).