Televizor 11ak30
Televizor 11ak30
Imaginea are zimti stanga si dreapta. Ce pot sa-i fac?
Re: Televizor 11ak30
Schimba cei doi electolitici 47uF/160V de pe bara B+, schimba electroliticul 470uF de pe bara 11V care alimenteaza prefinalul linii.
bu de proasta calitate am facut un darlincton cu dioda si merge perfect
- ANDRASONI
- moderator
"darlincton"~Ati vrut sa spuneti "darlington", nu?...,cu dioda si mai ce?..., in ceea ce priveste BU808***, nu prea va cred...
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
schema am gasit-o la dumneavoastra 2 tranzistori
o rezistenta si o dioda multumesc pentru raspuns
o rezistenta si o dioda multumesc pentru raspuns
un pahar de vin dumneata va pot intreba de spre un lsd
Hm,nu zic ba de tranzistor de proasta calitate;dar trebuia sa dea ceva ''semne'' termice ,de exemplu !!Tranzistorul daca era cu bube'n cap se cam infierbanta la aparitia zimtilor de pe rastru....!!!! De condi din baza banuiesc ca nu trebuie sa intreb?!? L-ati schimbat.....din start!!terinte74 scrie:bu de proasta calitate am facut un darlincton cu dioda si merge perfect
Arbeit macht frei
- ANDRASONI
- moderator
...tranzistorul prost, in juma' de ora ori "dadea coltul" , ori faceai cafea pe el...si incepea sa se stranga imaginea pe orizontala , sa "rupa" faza , samd...
Despre C613, trebuia intrebat...,am eu ceva suspiciuni..( cand nu sunt "rau", sunt suspicios).
"un pahar de vin dumneata va pot intreba de spre un lsd"...,vin nu prea obisnuiesc...ati postat inainte... sau dupa ...
Stiti ce este LSD? (Lysergic acid diethylamide)...cu o mica doza, nu mai aveti nevoie de vin.
Daca va refereati la un tv lcd, da, puteti intreba, traim in o tara libera...
Despre C613, trebuia intrebat...,am eu ceva suspiciuni..( cand nu sunt "rau", sunt suspicios).

"un pahar de vin dumneata va pot intreba de spre un lsd"...,vin nu prea obisnuiesc...ati postat inainte... sau dupa ...

Daca va refereati la un tv lcd, da, puteti intreba, traim in o tara libera...
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
intreaba dar deschide un topic nou.
Multumesc pentru ajutor.