TV SONY KV-29CL11K
Re: TV SONY KV-29CL11K
Este albastru complet? (poate din cauza lipsei unui post) sau imaginea se vede pe fond albastru? poate nu functioneaza un catod. Nu am schimbat pana acum asa ceva dar am observat ca unele tuburi de sony au doua focalizari.
Inseamna ca din cauza asta traful are trei iesiri , screen , focus , si cealalta nenotata (iesiri prb ptr focalizare)??
Este albastru complect cu niste liniute , specifice unor nereguli de focalizare , sau screen . Comuta canale , regleza volumul , dar nu apare nimic pe ecran .Tensiunile pe catozi R,G,B, 195v.
Este albastru complect cu niste liniute , specifice unor nereguli de focalizare , sau screen . Comuta canale , regleza volumul , dar nu apare nimic pe ecran .Tensiunile pe catozi R,G,B, 195v.
Daca dai UG2 mai mic nu dispar liniutele? 195v pe catozi inseamna lipsa semnal video.....daca toate tensiunile produse de sursa sunt corecte, inseamna ca ori tubul are ceva si blocheaza matricierea ori multifunctionalul (procesorul in care este inclusa si matricierea) este defect.
Daca e asa am puso .
Daca dai UG2 mai mic dispar liniutele?
Vezi ca astea cand nu au semnal trebuie sa fie acranul negru. Micsoreaza UG2 pana se face negru, apoi vezi daca apare ceva pe acran....meniu, bara volum....
Nu dispar de loc , se inchide numai luminozitatea , daca micsorez prea mult , nici asa nu se mai vede . Nu apare nr de canal bara de volum , nimic . In schimb comuta canale regleaza sunet ......
Am facut doua poze , poate va spune ceva .
Parerea mea e ca tubul e dus . Ce spuneti ?
Am facut doua poze , poate va spune ceva .
Parerea mea e ca tubul e dus . Ce spuneti ?
- Fişiere ataşate
-
- Imag0083.jpg (35.64 KiB) Vizualizat de 4241 ori
-
- Imag0082.jpg (37.22 KiB) Vizualizat de 4241 ori
Totusi, sa fie si tubul si traful duse mi se pare cam mult. Ledul mai da ceva cod de eroare?
Eventual incearca si un dump: http://dump.elektroda.pl/download10356.html
Mare curaj ai avut sa cumperi traful ala!!
Eventual incearca si un dump: http://dump.elektroda.pl/download10356.html
Mare curaj ai avut sa cumperi traful ala!!

Clientul avrut . Iam relatat riscurile .
Cu dampurile chiar nu le am .
Multumesc de ajutor , si va doresc sanatate , si succes . Ne mai consultam.................
Cu dampurile chiar nu le am .
Multumesc de ajutor , si va doresc sanatate , si succes . Ne mai consultam.................