tv westwood HA521NF-B

Comunitatea depanatorilor TV incepatori sau avansati
nicu
Utilizator nou

tv westwood HA521NF-B

Mesaj necitit de nicu »

va salut. mi-a dat cineva un tv westwod model HA521NF-B,cu tub bombat.acest tv se aprinde,in primele cateva secunde are o imagine stabila,dar doar alba si atat,dupa care dispare si iar apare de cateva ori pe secunda.
cuplandu-i cablu tv,el receptioneaza un post,de la care se aude sunet la un nivel oarecare,iar ca imagine doar niste umbre .nu merge nici un buton de pe tastatura lui iar telecomanda nu am. ca piese principale el are procesor multifunctional tda 11106PS,bv cu LA48040B,sursa cu STRW 6553A.
am masurat urmatoarele tensiuni: 110v pe U1,178v pe finalii video,pe bv tensiune diferentiala de aproximativ 15v,tensiunea de 33v este ok,pe colectorul prefinalului de linii 24v,cat scrie si pe placa,pe audio am 11v si ceva,pe procesor si memorie 5 volti fix.am schimbat condensatorii de filtraj pe barele de tensiune si tot asa face.va pun mai jos o poza cu imaginea ce o arata el,dar tineti cont ca ea apare si dispare,nu sta pe loc.daca ma puteti ajuta cu un sfat,va sunt recunoscator.va multumesc pentru timpul dvs si sa aveti un an nou cu multe realizari!
Fişiere ataşate
DSCF3196.JPG
PETRE
Site Admin

Re: tv westwood HA521NF-B

Mesaj necitit de PETRE »

Ai masurat direct pe colectorul finalilor video? cat ai? ....daca sunt BF422 asteapta-te la surprize. Jongleaza un pic din UG2 si vezi ce face.
nicu
Utilizator nou

Mesaj necitit de nicu »

buna seara si la multi ani tuturor.am reusit sa fac imaginea sa apara la tv-ul de mai sus.pentru asta am schimbat cei trei tranzistori de pe placa tk cu unii recuperati de pe alta placa,cu toate ca cei vechi dadeau bine la masuratoare.am schimbat si condensatorul de filtraj al tensiunii de 180 de volti.am o imagine cam stearsa,cu putina lumina,iar din screen nu pot sa dau prea mult pt ca apare cursa inversa imediat.problema este ca imi apare un meniu pe ecran,cu sau fara cablu tv .presupun ca este din meniu service. nu pot iesi din acest meniu,nu merge nici un buton de pe tastatura lui .am pus o memorie goala si tot apare meniul,dar nu mai prinde acel post tv,singurul de altfel ramas in memorie.presupun ca acest post se afla in mijlocul benzii,pentru ca am masurat 15 volti pe pinul Vt al selectorului.va rog sa imi mai dati un sfat si poate aveti un dump,sa incerc sa rescriu memoria, sa vad daca iese ceva.pana acum nu am mai intalnit acest defect si nu stiu ce sa-i mai fac.tensiunile pe placa sint normale.atasez mai jos doua poze. sa auzim de bine!
DSCF3408.JPG
Fişiere ataşate
DSCF3398.JPG
PETRE
Site Admin

Mesaj necitit de PETRE »

incearca sa deconectezi tastatura (trebuie sa gasesti un traseu comun butoanelor care duce la procesor)....
o sa fie cam greu cu dump-up pentru acest tv.
dupa cum arata si pe ecran procesorul este NT11106pc301BG care probabil este si in varianta TDA
din sapaturile facute nu am gasit nici un rezultat.
nicu
Utilizator nou

Mesaj necitit de nicu »

am deconectat tastatura,care este pe o placuta separata si are o fisa cu 2 fire.pacat ca nu am telecomanda,poate asa iesea din meniu.va multumesc pentru deranj.
ANDRASONI
moderator

Mesaj necitit de ANDRASONI »

Incercati cu acest dump: http://www.fileshare.ro/e2914276 , s-ar putea sa va mearga.
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
PETRE
Site Admin

Mesaj necitit de PETRE »

adresa este gresita.....poti sa-l pui aici...ocupa foarte putin spatiu, dar pune-l intr-o arhiva rar ca altfel nu-l ia forumul.
ANDRASONI
moderator

Mesaj necitit de ANDRASONI »

Dump Westwood
Fişiere ataşate
westwood_us2199_tda11156psn33.ace
(641 Bytes) Descărcat de 236 ori
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
Scrie răspuns