watson FA 5432T sasiu 11AK30
watson FA 5432T sasiu 11AK30
O singura problema :
-atunci cand caut un program,trece de la un post la altul,fara a se opri la primul post gasit si exploreaza toate posturile din toate benzile
-daca opresc cautarea in dreptul unui post selectind din telecomanda acord fin,pot regla acordul fin pana cand obtin reglajul optim si il pot memora ;ramane memorat.
Ce ar putea fi ? Multumesc.
-atunci cand caut un program,trece de la un post la altul,fara a se opri la primul post gasit si exploreaza toate posturile din toate benzile
-daca opresc cautarea in dreptul unui post selectind din telecomanda acord fin,pot regla acordul fin pana cand obtin reglajul optim si il pot memora ;ramane memorat.
Ce ar putea fi ? Multumesc.
Re: watson FA 5432T sasiu 11AK30
Pune pe cautare, regleaza bobina CAF de langa jungla foarte fin pana se opreste pe post (de preferat cu o surubelnita nemetalica).
- ANDRASONI
- moderator
Aceasta bobina se decalibreaza din cauza devalorizarii condensatorului care este paralel pe bobina si este plasat fizic in interiorul bobinei, asta ca o informate suplimentara...,deci "ezista o explicatie" 

"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
Multumesc pentru raspunsuri.
Am sa actionez in urma sfaturilor primite si am sa postez rezultatul.Tv-ul se afla la o alta locatie (parinti).
Totusi dati-mi voie sa reformulez pt. a intelege mai bine cauza care conduce la acest defect.
-in secventa de cautare automata a postului,tv.exploreaza toate benzile si ""vede" toate posturile insa nu se mai opreste din cautare ;ramane intr-o bucla.
Rezultatul este ca iesind din secventa de cautare, constat ca nu a memorat nici un post si regasesc cele cateva programe memorate anterior.
Am sa actionez in urma sfaturilor primite si am sa postez rezultatul.Tv-ul se afla la o alta locatie (parinti).
Totusi dati-mi voie sa reformulez pt. a intelege mai bine cauza care conduce la acest defect.
-in secventa de cautare automata a postului,tv.exploreaza toate benzile si ""vede" toate posturile insa nu se mai opreste din cautare ;ramane intr-o bucla.
Rezultatul este ca iesind din secventa de cautare, constat ca nu a memorat nici un post si regasesc cele cateva programe memorate anterior.
Inca o rugaminte va rog.
Pentru a identifica bobina imi puteti spune unde este conectata in schema electrica,cum este notata ?
Multumesc.
Pentru a identifica bobina imi puteti spune unde este conectata in schema electrica,cum este notata ?
Multumesc.
Este langa integratul STV2248 sau STV2246.
Problema a fost rezolvata.
Intrand in meniul service am modificat parametrii IF si AGC.
Apasand tasta albastra de pe telecomanda acestia s-au modificat automat.
Inca o data va multumesc tuturor.
Cu respect.
Intrand in meniul service am modificat parametrii IF si AGC.
Apasand tasta albastra de pe telecomanda acestia s-au modificat automat.
Inca o data va multumesc tuturor.
Cu respect.
Nu vreau sa va sperii,dar posibil ca problema sa reapara!! De ce? Vedeti aici :
ANDRASONI scrie:Aceasta bobina se decalibreaza din cauza devalorizarii condensatorului care este paralel pe bobina si este plasat fizic in interiorul bobinei, asta ca o informate suplimentara...,deci "ezista o explicatie"
Arbeit macht frei
Va multumesc pentru avertizare.
In caz de reaparitie,macar voi sti care este cauza si voi actiona in acest sens.
Multa sanatate.
In caz de reaparitie,macar voi sti care este cauza si voi actiona in acest sens.
Multa sanatate.