Daewoo
Daewoo
Am o problema cu un tv. DAEWO model:20T1T,proces:SDA-5255-AO12,jungla:TDA-8374A,dim.verticala-TDA-8138.Cand am schimbat TDA 8138 am facut fara sa vreau scurt intre pini 1si2 drept rezultat acum am rastru fara imagine ,pe acest rastru am patru dungi late verticale albastru,rosu,verde,albastru se vede si imagine dar foarte vag.Nu-mi dau seama ce fel de sasiu este,pe capac si intre pini trafo nu scrie nimic dar langa trafo este o eticheta pe care scrie: seria DX14A5TKP-2618. Cu stima si respect PROMETEU
Re: Daewo
scema exista pe forum aici: http://www.powerforum.ro/viewtopic.php?f=25&t=1089#wrap
trebuie sa descarci ambele parti ca sa functioneze
trebuie sa descarci ambele parti ca sa functioneze
Domnilor este ceva de groaza,pana acum am descarcat scheme si nu au fost probleme. Am ancercat si cu winrar dar si cu alte programe si mi se spune ca fie nu este un fisier acceptat,fie fisierul este corupt-de exemplu afost trimis ca atasament de e-mail si nu a fost decodat corect-Am citat ce-mi spune PC-ul. Ce mai pot face sa am schema ?
le-am dezarhivat eu si le pun pdf
- Fişiere ataşate
-
- CP-375.2.pdf
- (2.31 MiB) Descărcat de 204 ori
-
- CP-375.1.pdf
- (2.31 MiB) Descărcat de 195 ori
- ANDRASONI
- moderator
Re: Daewoo
"dim.verticala-TDA-8138"...,nu am inteles de ce asociati TDA8138 cu dimensiunea V?!...,8138 este un regulator de 5~12V.Si,se scrie Daewoo,cu doi de "O".
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy