sambata inainte de a face ultima stoarcere am auzit un poc mic si dupa aceea liniste. Am iesit in bucatarie sa vad ce s-a intamplat. Masina de spalat nu mai afisa nimic. A fost cumparata in ianuarie 2011 ( 3 ani). Credeti ca e modulul electronic de vina ?.Are modul de alimentare separat ?
Multumesc
whirpool awo 55135 afisaj decedat
Re: whirpool awo 55135 afisaj decedat
Nu are cum sa aiba modul de alimentare separat. Fara sa o desfaci si sa dai ceva indicii, este imposibil de presupus ce s-a intamplat acolo.
Asa se intampla (este o regula cu care m-am confruntat personal).....la o luna dupa ce a iesit din garantie s-a defectat.
Asa se intampla (este o regula cu care m-am confruntat personal).....la o luna dupa ce a iesit din garantie s-a defectat.
-
- Utilizator nou
Re: whirpool awo 55135 afisaj decedat
Am avut deseori probleme cu electrocasnicele. Intotdeauna mi se strica fix dupa ce ies din garantie. Norocul meu! Daca mai ai probleme pe viitor (banuiesc ca asta ai rezolvat-o pana acum) poti sa apelezi la echipa asta de depanatori http://reparam.net/.dgtall scrie:sambata inainte de a face ultima stoarcere am auzit un poc mic si dupa aceea liniste. Am iesit in bucatarie sa vad ce s-a intamplat. Masina de spalat nu mai afisa nimic. A fost cumparata in ianuarie 2011 ( 3 ani). Credeti ca e modulul electronic de vina ?.Are modul de alimentare separat ?
Multumesc