whirpool awo 55135 afisaj decedat

S-a stricat masina de spalat? Mai ia-ti o nevasta!
dgtall
Utilizator nou

whirpool awo 55135 afisaj decedat

Mesaj necitit de dgtall »

sambata inainte de a face ultima stoarcere am auzit un poc mic si dupa aceea liniste. Am iesit in bucatarie sa vad ce s-a intamplat. Masina de spalat nu mai afisa nimic. A fost cumparata in ianuarie 2011 ( 3 ani). Credeti ca e modulul electronic de vina ?.Are modul de alimentare separat ?
Multumesc
PETRE
Site Admin

Re: whirpool awo 55135 afisaj decedat

Mesaj necitit de PETRE »

Nu are cum sa aiba modul de alimentare separat. Fara sa o desfaci si sa dai ceva indicii, este imposibil de presupus ce s-a intamplat acolo.
Asa se intampla (este o regula cu care m-am confruntat personal).....la o luna dupa ce a iesit din garantie s-a defectat.
tinablacus
Utilizator nou

Re: whirpool awo 55135 afisaj decedat

Mesaj necitit de tinablacus »

dgtall scrie:sambata inainte de a face ultima stoarcere am auzit un poc mic si dupa aceea liniste. Am iesit in bucatarie sa vad ce s-a intamplat. Masina de spalat nu mai afisa nimic. A fost cumparata in ianuarie 2011 ( 3 ani). Credeti ca e modulul electronic de vina ?.Are modul de alimentare separat ?
Multumesc
Am avut deseori probleme cu electrocasnicele. Intotdeauna mi se strica fix dupa ce ies din garantie. Norocul meu! Daca mai ai probleme pe viitor (banuiesc ca asta ai rezolvat-o pana acum) poti sa apelezi la echipa asta de depanatori http://reparam.net/.
Scrie răspuns