tv Goldstar model CK20D 10X
-
- Mester
tv Goldstar model CK20D 10X
Sasiu PC-31A televizorul functioneaza absolut perfect dar am defectiune ciudata sunt 2 programe in toata grila de programe a firmei de cablu care se vad alb-negru si nu inteleg acest defect dubios ma poate ajuta cineva cu o explicatie pentru aceasta anomalie .Va multumesc.
Re: tv Goldstar model CK20D 10X
daca faci acord fin, nu se imbunatateste nimic?
incearca inlocuirea selectorului
incearca inlocuirea selectorului
-
- Mester
Am facut si acord fin am schimbat si selectorul acele 2 programe tot alb-negru nu inteleg de ce .
posibil sa fie emise in SECAM de la statia de cablu si decodorul de secam defect
-
- Mester
Mai studiez si revin daca elucidez defectul multumesc.
Care,de curiozitate?!?! Si in ce banda sant pe tv-ul dvs: BI,BIII sau UIF?!?!schiopuion scrie: sunt 2 programe .Va multumesc.
Arbeit macht frei
-
- Mester
Eu i-am dat cautare automata si manuala dar chiar am omis sa ma uit sa vad in ce banda sunt alea fara culoare tv-ul este acasa la client nu este la mine sa ma uit.
- ANDRASONI
- moderator
Nici o firma de cablu din tara asta nu emite in SECAM.Incercati sa puneti un trimer in locul condensatorului fix care leaga pinul quartz-ului de 4.43 la masa.Inlocuiti filtrajele de pe langa TDA8362.
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
Da-mi voie sa te contrazic. In teritoriu, la statiile de cablu lucreaza tot felul de boi.ANDRASONI scrie:Nici o firma de cablu din tara asta nu emite in SECAM.
Chiar acum am pe masa un AK30 adus din Italia. Observ ca pe iRealitatea vede alb-negru. A trebuit sa setez la OP3 bit-ul 7sa pun 1 ca sa mearga si in Secam iar problema a fost rezolvata.
Nu am stiut pana acum deoarece mai toate tv-urile au ambale standarde PAL/SECAM, dar am observat de mai mult timp ca pe acest program la anumite cadre exista o dara de culoare la contururi. Nu ca as sta sa ma uit la ei ca-s prea jegosi.