mega vision model DMQ-2035
-
- Mester
mega vision model DMQ-2035
am o problema mica cu acest model de tv. se vede imagine in verde .am observat daca al dau cu fata in jos, vede in albastru . si in alte pozitii vede in rosu in galben. ce ar putea sa fie? am schimba tranzistori finali pe modulul TK .am schimbat si tubul cu acelasi diagonala poate o fi din tub am gandit. aceeasi problema ce ar mai putea sa fiie ? va rog cu stima.
Re: mega vision model DMQ-2035
Schimba PTC-ul (termistorul de pe demagnetizare), alimenteaza bobina de demagnetizare din jurul tubului.
Succes.
Succes.
-
- Mester
imi cer scuze de intrebare. tensiune imi vine la bobina de demagnetizare este de AC 220V ce impedanta ar trebui daca este bun sau defect?
Fiind un termistor, rezistenta sa are valoare in functie de temperatura care o are.
Cel mai bine inlocuiestel cu unul nou sau cu unul recuperat dar bun si vezi daca isi revine imaginea.
Cel mai bine inlocuiestel cu unul nou sau cu unul recuperat dar bun si vezi daca isi revine imaginea.
-
- Mester
pot sa bag un termistor de la un chassis anume?
Merge de la orice sasiu.
:-! Nu sunt indicate totusi, cele de pe unele sasie de Philips: 2A, 2B, G110 ... pentru economia de sigurante! :)
- ANDRASONI
- moderator
Corect, cele de pe sasiele de mai sus sunt NTC/PTC!megastar scrie::-! Nu sunt indicate totusi, cele de pe unele sasie de Philips: 2A, 2B, G110 ... pentru economia de sigurante! :)
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy