TV PHILIPS MODEL:25PV815/39
-
- Mester
TV PHILIPS MODEL:25PV815/39
atasez cateva imagini cu defectul pe care il face acest tv. mentionez nu am telecomanda lui si nu stiu ce model de telecomanda se potriveste la acest model are incorporat si video va multumesc si astept ceva solutii.
- ANDRASONI
- moderator
Re: TV PHILIPS MODEL:25PV815/39
Vedeti "Depanatorul" nr.35 si posibil memorie alterata.
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
Procurati telecomanda ,trebuie sa setati ora si data ,altfel nu trece de meniul afisat .
Ci de comanda si procesorul sunt comune la partea de Tv cat si la videorecorder.
Ci de comanda si procesorul sunt comune la partea de Tv cat si la videorecorder.
Atentie... curentul electric, nu se aude nu se vede dar circula.....
-
- Mester
ma poate ajuta cineva cu o schema pentru acest model de philips ca am desfacut placa de pe sasiu si din greseala am facut un scurt si am stricat sursa am o rezistenta smd care nu stiu ce valoare a avut ca e plesnita de la scurt va multumesc si astept o schema .
Este sasiu TVCR DELTA 2000....schema o poti lua de aici: http://elektrotanya.com/philips_tvcr_99 ... nload.html
Astepti putin si dai clik pe "Get Manual"
Astepti putin si dai clik pe "Get Manual"
-
- Mester
am setat ora si data am intrat in meniu am setat norma sunet si tot ce zice acolo am dat cautare automata si manuala dar nu agata nici un program poate fi din memorie sau trebuie intrat in meniu servis si facut vreo setare daca sunt ceva solutii va multumesc.
ai masurat ceva pe selector? e adus de afara?
-
- Mester
da cred ca este adus din Italia >trebuie scrisa o alta memorie sau se poate debloca din meniu servis ceva solutii va rog.
asta nu-i cu PIP?....are doua selectoare? nu-i mai da atat cu memoria....vezi manualul si vezi cum se programeaza ca-i mai complicat la asta.