tv nei g21t4x
Re: tv nei g21t4x
multumesc,dar lipseste o parte
Manualul service pentru sasiul E5 complet aici: http://elektrotanya.com/gorenje_e5_chas ... nload.html
Astepti putin si dai click pe "Get Manual".
Astepti putin si dai click pe "Get Manual".
Nu inteleg pentru ce aveti atat de mare nevoie de schema la un tv analogic cu defect de cadre...?!?! Daca ati schimbat TDA3653 si tot dunga este,iar restul e ok(tensiuni,intreruperi cablaj ,contacte aiurea,etc) in partea de putere cadre....in doua minute gasiti vinovatul cu ...osciloscopul!! Sant sau nu impulsuri cadre la iesirea pinului 43 al TDA8362 ? De asemenea semnalele pe pinii 41 si 42 ai junglei?!?
In lipsa osciloscopuli,indirect masurand tensiunile pe respectivii pinii automat aflati vinovatul!!
P.S.-Sunet este pe programe? Comuta programele?
In lipsa osciloscopuli,indirect masurand tensiunile pe respectivii pinii automat aflati vinovatul!!

P.S.-Sunet este pe programe? Comuta programele?
Arbeit macht frei
da este sunet comuta programele
Atunci,mai reluati o data verificarile vizuale & ohmetrice ale cablajului in etajul cadre+deflexie si traseele inspre jungla,absolut tot ce tine de cadre si daca totul este ok ,schimbati jungla!! Spun doar verificari vizuale,deoarece sustineti ca tensiunile de alimentare le-ati verificat si in etajul cadre si pe pinii junglei(TDA8362)!!! 

Arbeit macht frei
Ce impedanta are bobina de deflexie pe verticala? 

Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere.
- ANDRASONI
- moderator
De ce?..., astea nu prea fac probleme , in general doar infasurarea de orizontal creeaza probleme. Schimbati TDA8362 , inainte de asta, verificati cu atentie componentele adiacente pinilor 41~42~43.
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
o sa schim jungla am facut comanda
schimbat jungla merge perfect,multumesc tuturor pentru ajutor
revin cu acest tv ''belea'' a picat sursa , o cadere de tensiune ,am schimbat cei doi condensatori din primar,tda 4605-2,a mai fost o rezistenta,dar cand pun becul pe emitor si colector,cu finalul scos,nu se aprinde se aude un tacanit continuu,am masurat tot ce apartine de alimentare,nu am mai gasit ceva ars
Intrerupe traseul B+ pana in traf si pune becul imediat dupa dioda redresoare.
cu finalul in montaj?
-
- Mester
ADMIN scrie:Intrerupe traseul B+ pana in traf si pune becul imediat dupa dioda redresoare.