Tv SIMBIO Model SIM21N A2

Comunitatea depanatorilor TV incepatori sau avansati
ANDRASONI
moderator

Re: Tv SIMBIO Model SIM21N A2

Mesaj necitit de ANDRASONI »

Cu traful defect " totul functioneaza normal ,am imagine sunet normal " 2 minute?..., daca e asa..., mare minune!... /204/
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
BUGHIU
Electronist avansat

Mesaj necitit de BUGHIU »

Curioasa treaba. Cu traf defect nu are cum sa mearga 2 minute....!! Poate au fost ceva defecte de contact pe pinii trafo.....si la inlocuire cu altul s-a rezolvat problema!! Un scurt partial,contact imperfect intern(diode split,abl,etc).....sa fi fost?!?! /207/
Arbeit macht frei
schiopuion
Mester

Mesaj necitit de schiopuion »

Daca pare ceva SF.la acest tv spuneti-mi.... de ce dupa inlocuirea trafo-linii functioneaza ,cu acelasi multifunctional si memoria originala care a fost in tv?
PETRE
Site Admin

Mesaj necitit de PETRE »

pai daca-i sf ce sa-ti spunem noi!....incearca sa pui la loc traful lui si misterul va fi elucidat /203/
BUGHIU
Electronist avansat

Mesaj necitit de BUGHIU »

schiopuion scrie:Daca pare ceva SF.la acest tv spuneti-mi.... de ce dupa inlocuirea trafo-linii functioneaza ,cu acelasi multifunctional si memoria originala care a fost in tv?
Pai intrebam si noi !!!! Am spus ....posibil doar un scurt/intrerupere partiala in ''ceva'' la trafo schimbat! Nu este exclus suta la suta! Singura testare sigura e sa-l puneti inapoi si sa vedeti ce si cum!!! Ce e ciudat e ceea ce ati afirmat,citez : '' totul functioneaza normal ,am imagine sunet normal dupa maxim 2 minute incepe cu o desincronizare a imagini''......asta ma dus cu gandul la un ...''scurt partial'' sau ''intrerupere partiala'' undeva in spirele din trafo.....sau in diodele redresoare FIT!!! In caz de scurt ,trafo s-ar incalzi mult mai repede decat in functionare normala,iar in caz de intrerupere....nu!!!! Restul...doar dvs puteti sti sigur ce este acolo,noi doar tragem concluzii de la distanta.......
Arbeit macht frei
Scrie răspuns