schema tv WESTWOOD model HA5-14-B

Comunitatea depanatorilor TV incepatori sau avansati
frenk
Utilizator nou

schema tv WESTWOOD model HA5-14-B

Mesaj necitit de frenk »

:-c Salut. Ma puteti ajuta cu o schema tv WESTWOOD model HA5-14-B,cu procesor TDA 111o6PS/V3/3.Mersi.
PETRE
Site Admin

Re: schema tv

Mesaj necitit de PETRE »

Vedeti daca ajuta asta sau daca macar se potriveste cat de cat pentru ca este greu cu chinezariile astea.
Fişiere ataşate
WESTWOOD model HA5-14-B.rar
(158.8 KiB) Descărcat de 757 ori
gigi56
Mester

Re: schema tv WESTWOOD model HA5-14-B

Mesaj necitit de gigi56 »

Multumesc domnule admin pentru schema pentru TV WESTWOOD , dar schema postata de dvs ( este orientativa ) nu este pentru Modelul no : HA5 - 21NF ,si sasiul este P1470A03 ,si nu se potriveste de loc la notatile de pe sasiu ,iar aceast schema postata de dvs o am si am verificat cu atentie schema si nu se potriveste ,si are alta notatie fata ce am mentionat.
PETRE
Site Admin

Mesaj necitit de PETRE »

mai atasez una
spune ce scrie pe eticheta de pe sasiu...ceva de genul UOC TOP
Fişiere ataşate
filehost_HISENSE UOC TOP 64 MONO V0.6 CHASSIS 21RF08 - TDA11105PS TDA11135PS , STRW6553 , CD78040 , TFA980.pdf
(173.9 KiB) Descărcat de 408 ori
gigi56
Mester

Domnule admin iti multumesc frumos si pentru a doua schema postata de dvs , dar o am si pe aceasta schema nu corespunde ,drept sa va spun am mai scheme pentru TV made china si pe toate le-am verificat si nici una nu se potriveste cu notatile de pe sasiu ,asa se pare ca nu rezolv cu acest TV ,cauza ca nu pot sa inlocuesc pesele suspecte si apoi sa fac proba pe alt tub sa vad daca se aprinde filamentul si lumineaza ecranul, si nu este nimic de ce ziceti dvs de UOC TOP ,am verificat placa pe dos si fata si nu este notat asa ceva .
tehtronics
Electronist avansat

Mesaj necitit de tehtronics »

cred ca e sasiu P1470A03 ... nu se gaseste schema exacta
gigi56
Mester

Buna ziua ,
Domnule tehtronics , da la acest TV WSSTWOOPD Model :HA5 - 21NF ,sasiul este cum s-a mentionat de dvs adica ( P1470A03 ) va inteleg ca nu este schema originala pentru acest sasiu , dar nici dupa scheme orientative nuu se poate repara acest TV sau alte modele de TV de a inlocui piese defecte este periculos ( am patatit-o ) cu ceva timp in uram tot la un TV made china si s-a defectata mai tare si a foarte greu de rezolvat defectiunele provacate de inlocuirea peselor dupa schema orientativa, apoi am tot cerut pe forumuri schema originala si pana la urma un user de pe forumuri a postat schema originala si am rezolvat problema cu bine ( asa cred ca e mai bine sa se rezolve problemele TV -uri made china cu schema originala ) Daca are cineva de pe acest forum schema aproprieata cu originalul la acest TV si sasiul mentionat rog foarte frumos sa o postati .
Va multumesc frumos de intelegere.
gabilungu66
Utilizator nou

Mesaj necitit de gabilungu66 »

Poate va ajuta asta:http: http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=57921" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns