SONY KV 27XS
SONY KV 27XS
SAlut. Cu tv. de mai sus as avea o problema.Se opreste automat,ori face mute ,ori ramine fara contrast,ori creste volumul la sonor la max.Nu deodata le face.Mersi mult
Re: SONY KV 27XS
Sasiu RX-2 schema este atasata.
Verifica tensiunile produse de sursa, precum si alimentarea memoriei (IC002) atat 5v-ul cat si -30v in pinul 2.
Verifica tensiunile produse de sursa, precum si alimentarea memoriei (IC002) atat 5v-ul cat si -30v in pinul 2.
- Fişiere ataşate
-
- SONY KV 27XS.rar
- (1.15 MiB) Descărcat de 278 ori
Mersi stimate ADMINADMIN scrie:Sasiu RX-2 schema este atasata.
[img][img][/img][/img]Salutari.Din nou am o problema cu batrinul SONY.Fiind in functiune dintrodata a pocnit ceva si s-a oprit.L-am desfacut si am observat ca traful din sursa este crepat.Siguranta nu este arsa.Traful asta poate fi baiul?mersi . 

n-as crede ca-l poti gasi undeva....poate prin dezmembrari...
Ca sa fiu sigur ca din cauza asta s-a oprit pot sa-l verific sa-l masor cumva ?Multumesc mult.ADMIN scrie:n-as crede ca-l poti gasi undeva....poate prin dezmembrari...
ce notatie are pe schema?
T605 ceva SRTADMIN scrie:ce notatie are pe schema?
este ciopar-ul sursei.....nu are voie sa fie fisurat asa....cred ca ar trebui sa mai fie ceva defect pe acolo (ex. Q602)
Infasurarea 2, 9 mai are continuitate?
Nu are continuitate.ADMIN scrie:este ciopar-ul sursei.....nu are voie sa fie fisurat asa....cred ca ar trebui sa mai fie ceva defect pe acolo (ex. Q602)
nici nu ma asteptam sa fie altfel....pune aici tot ce scrie pe el sa dam o cautare poate, cine stie.
Mersi mult .ADMIN scrie:nici nu ma asteptam sa fie altfel....pune aici tot ce scrie pe el sa dam o cautare poate, cine stie.
nu este de gasit
Multumesc mult stimate ADMIN.ADMIN scrie:nu este de gasit
- ANDRASONI
- moderator
Incercati sa luati legatura cu d-l Toni Marginean 0722506910
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy