Salut!
Ai mai reusit ceva cu TV-ul? Ai cumva idee de unde pot lua acet model defect "definitiv", ireparabil (doar ecranul se nu fie spart - poate sa fie defect, dar la "chip" sa arate OK!) Mersi!
Panasonic tx-26le8p ( Sasiu GLP 23A ) defect
-
- Utilizator nou
Re: Panasonic tx-26le8p ( Sasiu GLP 23A ) defect
Salut, momentan am niste examene iar apoi voi merge acasa si voi vedea cum rezolv cu tv-ul... ( cam intr-o saptamana ) In principiu o sa ii schimb t-con-ul si cred ca o sa functioneze. Pe tine te-ar interesa display-ul sa inteleg ?...
Nu, m-ar interesa un televizor... intreg (adica sa aibe macar piesele importante - chiar defecte - iar ecranul poate fi defect, dar sa nu fie spart)! El poate fi defect... definitiv, sa nu se mai poata repara, dar... sa fie, sa existe! -:) Mersi!
- ANDRASONI
- moderator
..., ai patit ceva cu televizorul asta si nu era al tau?..., gresesc? 

"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
Absolut deloc! Este ceva de genul asta, dar nu tocmai, pentru un prieten. So...?
- ANDRASONI
- moderator
Ma gandeam eu...
(cumva ecran avariat?)...,mai stiu un caz~unui prieten i s-a intamplat ca dimineata cand a intrat in atelier sa gaseasca plasma care o lasase pe masa, cazuta jos( acuma nu putea sa cada sus!
~imi asum pleonasmul) , bineinteles ca s-a spart ecranul si a trebuit sa-i dea clientului alt tv..., asta e..., se mai intampla.De la patania prietenului meu am invatat sa devin foarte precaut in ceea ce priveste manipularea si depozitarea acetui gen de aparate( mai ales ca spatiul care il am in atelier este nu foarte mare).Succes!

~imi asum pleonasmul) , bineinteles ca s-a spart ecranul si a trebuit sa-i dea clientului alt tv..., asta e..., se mai intampla.De la patania prietenului meu am invatat sa devin foarte precaut in ceea ce priveste manipularea si depozitarea acetui gen de aparate( mai ales ca spatiul care il am in atelier este nu foarte mare).Succes!
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy