tv trony 15ck2 (neton)
tv trony 15ck2 (neton)
Buna seara
Am un tv (neton) trony 15ck2 am avut defect baleajul vertical am schimbat integratul stv 8302 cu un tda 9302 si acum bv este bun dar nu am imagine si sunet ecranul este albastru apare neton scris pot sa intru in meniu sa-i dau cautare dar nu gaseste nimic si nici av nu merge daca ma poate ajuta cineva cu un sfat sau o schema are jungla un 8821cpng4rj1
va multumesc
Am un tv (neton) trony 15ck2 am avut defect baleajul vertical am schimbat integratul stv 8302 cu un tda 9302 si acum bv este bun dar nu am imagine si sunet ecranul este albastru apare neton scris pot sa intru in meniu sa-i dau cautare dar nu gaseste nimic si nici av nu merge daca ma poate ajuta cineva cu un sfat sau o schema are jungla un 8821cpng4rj1
va multumesc
Re: tv trony 15ck2 (neton)
S-ar parea ca este sasiu M28B....vezi daca se potriveste schema atasata.
- Fişiere ataşate
-
- tcl_chassis_m28b_sch.pdf
- (411.09 KiB) Descărcat de 260 ori
- ANDRASONI
- moderator
"stv 8302 ", cred ca era STV9302.
"In timp ce faptele sunt rigide,adevarul este flexibil."Edward A.Murphy
Posibil dump alterat (desi nu cred ) >> telecomanda aveti ? >> la ,,autostore'' nu intra nimic ??
Buna seara
schema nu se potriveste, eu am urmatoarele tensiuni pe placa la partea de alimentare;
+B -107v
180v--este 180v
+24v--este 26v
+15v este12.7v
19v--este 14.3v
difera tensiunile de 24v, 15v si 19v fata de ce este scris pe placa
da se poate ca integratul sa fie stv 9302 oricum ca inlocuitor mi-a dat tda 9302 cu care l-am si inlocuit si cadrele sint ok. , am incercat si cu autostore si nu a gasit nici un canal si nici pe av nu merge, tensiunea de 19v merge la sunet unde am un LA 4267 , nu am verivicat electrolitici de pe tensiuni.
schema nu se potriveste, eu am urmatoarele tensiuni pe placa la partea de alimentare;
+B -107v
180v--este 180v
+24v--este 26v
+15v este12.7v
19v--este 14.3v
difera tensiunile de 24v, 15v si 19v fata de ce este scris pe placa
da se poate ca integratul sa fie stv 9302 oricum ca inlocuitor mi-a dat tda 9302 cu care l-am si inlocuit si cadrele sint ok. , am incercat si cu autostore si nu a gasit nici un canal si nici pe av nu merge, tensiunea de 19v merge la sunet unde am un LA 4267 , nu am verivicat electrolitici de pe tensiuni.
schimba electroliticii pe tensiunile care sunt mai mici
verifica notatiile componentelor daca corespund cu schema
verifica notatiile componentelor daca corespund cu schema
Buna ziua
Salut admin, multumesc pt schema dar nu corespunde cu sasiul care este ceva chinezesc scrie pe el ( shen zhen sh-22-94vo), o sa schimb azi electrolitici de pe tensiunile mici.
Salut admin, multumesc pt schema dar nu corespunde cu sasiul care este ceva chinezesc scrie pe el ( shen zhen sh-22-94vo), o sa schimb azi electrolitici de pe tensiunile mici.
-
- Electronist avansat
pune o poza cu sasiul...si notatiile integratelor pe cablaj
Buna seara nu am mai facut nimic cu tv-ul caci nu am mai avut timp componentele de pe sasiu sunt urmatoarele procesor 8821cpng4rj1, sunet LA 4267, cadre stv9302 si atasej poza sasiului
Pe cablaj nu sant scrise ceva tensiuni?!?! Nu e neaparat nevoie de schema daca tensiunile sant scrise pe cablaj!! In cazul care nu se geseste deloc schema compatibila sauta la suta ;cautati datasheetul ''jungloprocesorului''(expresie proprie) pe gogu si .....verificati tensiunile de alimentare !!! Pe selector ...sant ceva tensiuni?!?! Banuiesc ca este selector cu SCL/SDA....alimentat cu 5v!!! 

Arbeit macht frei
- ANDRASONI
- moderator
Vedeti asta:
- Fişiere ataşate
-
- STV2979_Ch.PAEX0078A-CY.rar
- (602.57 KiB) Descărcat de 269 ori
- ANDRASONI
- moderator
Dati-ne alt cod de pe placa, dupa codul SH 22-94V0, am gasit trei chestii total diferite.Asta,daca nu vi se potriveste ce am postat deja.
Incercati sa intrati in service mode, poate are ceva optiuni pt tuner :"Volum - de pe panoul frontal, tii apasat pana ajunge la min., apoi apesi tasta DISPLAY" ~ citat colegul Marius
Incercati sa intrati in service mode, poate are ceva optiuni pt tuner :"Volum - de pe panoul frontal, tii apasat pana ajunge la min., apoi apesi tasta DISPLAY" ~ citat colegul Marius
Buna seara
pe placa nu este un alt cod scrie doar SHEN ZHEN SH 22-94V0 si urmatoarele tensiuni +B care este 107v ; 180v este 180v; 24v este 26v; 15v este 12.7v si 19v este 14.3v. La schema trimisa de ANDRASONI nu imi corespunde partea de alimentare exact ce ma doare.
va multumesc o seara buna
pe placa nu este un alt cod scrie doar SHEN ZHEN SH 22-94V0 si urmatoarele tensiuni +B care este 107v ; 180v este 180v; 24v este 26v; 15v este 12.7v si 19v este 14.3v. La schema trimisa de ANDRASONI nu imi corespunde partea de alimentare exact ce ma doare.
va multumesc o seara buna
- ANDRASONI
- moderator
Vi s-a spus sa schimbati conzii din secundarul sursei.Mi s-a parut ca nu "va doare" sursa, ci faptul ca nu va "intra" nimic.Cum "il cheama" pe selector?
Pe AV, merge?
Pe AV, merge?
buna seara
de la inceput am spus ca nu merge nici AV nici selectorul ii dau cautare si nu gaseste nimic, selectorul este fara nume si are urmatoarele tensiuni incepind de la if; 4.9v; 4v; 0v; 1.5v; 7.14v:
ma interesa schema sursei deoarece acolo am diferenta de tensiuni si dupa schimbarea electroliticilor din secundar, fata de ceia ce scrie pe cablajul sasiului nu cred ca selectorul este def.
de la inceput am spus ca nu merge nici AV nici selectorul ii dau cautare si nu gaseste nimic, selectorul este fara nume si are urmatoarele tensiuni incepind de la if; 4.9v; 4v; 0v; 1.5v; 7.14v:
ma interesa schema sursei deoarece acolo am diferenta de tensiuni si dupa schimbarea electroliticilor din secundar, fata de ceia ce scrie pe cablajul sasiului nu cred ca selectorul este def.